Birkelisidene

...Birkelis gode sider

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
bdel.no

Årskavalkade 2015

E-post Skriv ut PDF

Ved  Allmenningsvatnet2015 ble et innholdsrikt år på Birkeli, med mange og lange turer dit. I januar var Harry en tur innom og tok noen bilder. I februar var jeg selv der en tur, som fikk en egen fortelling. I mars var det reingjetere på jakt etter gauper. I påska var det folksomt på Plattingen. I overgangen mai-juni var jeg selv en ukes tur. Så var det Eggesvikmarsjen i slutten av juni, Og i siste halvdel av juli og første halvdel av august var vi der. Jeg kom tilbake i begynnelsen av september alene, og var der både før og etter elgjakta. Til slutt tok jeg en snartur i novemper for å bytte ICE-modem. Fem turer for meg.

Sist oppdatert lørdag 16. januar 2016 19:43 Les mer …
 

Besøk av Stensøyfolk på Birkeli

E-post Skriv ut PDF

Mathias foran JohanskyttaDen 3. august fikk vi overraskende besøk på Birkeli. Det var Johan Edvard Karlsen og hans sønner Marcus og Mathias som kom opp for første gang. Da han ringte og fortalte om sine planer fikk han forklaring på veien, men det var lite tilfredstillende skulle det vise seg. Først halvannen time etter ventet ankomst så vi tre slitne karer nesten krypende på vegen ved Mølnbakken.

Sist oppdatert torsdag 09. desember 2010 20:39 Les mer …
 

Palmehelga 2014 på Birkeli

E-post Skriv ut PDF

Birkelitunet påska2014

Hei!
Her ser dere hvordan det er på Birkeli akkurat nu. Som dere ser er våren i anmarsj. På et av bildene ser dere at veien fra Eggesvik til Birkeli er stengt pga grantre som stormen har lagt over veien. Ellers ser alt bra ut. Ha ei fin påske alle sammen.
 
Hilsen Elsa og Harry
Sist oppdatert mandag 14. april 2014 07:38 Les mer …
 

Vinterbilder fra Sørvika

E-post Skriv ut PDF

Fredinghuset

Sender noen vinterbilder fraSørvika. De er fra fredag (22. mars 2013), i et nydelig vintervær. Som du ser er det bilder fra Steingjerdet ved Varmen, Gustav Fredinghuset, Brua over elva ved Rundtjønna,Den gamle hesteslåmaskinen ved gammelgården, Oversiktsbilde over Sørvikosen med Per Karlsa i bakgrunnen. og Sørvikhyttene sett fra osen. Tenkte det kunne være artig å ha litt bildestoff fra våre venner i Sørvika.

Sist oppdatert søndag 24. mars 2013 14:09 Les mer …
 

Når er Valnesvatnet normalt åpent?

E-post Skriv ut PDF

Valnesvatnet 10. mai 2014I dag, den 10. mai 2014 ser Valnesvatnet slik ut sett fra båt mellom Rotnes og Klubben. Det er Gunnar Lund som har lagt ut bildene på Facebook-gruppa Valnesvatnet. Han sier at det er farbart med båt til Falkflaugvika. Videre sier han at han har hørt at fra gammelt av var det 17. mai som var normal tid for at hele vatnet var farbart. I så fall er situasjonen nå ganske normal, men er dette riktig?

Sist oppdatert lørdag 17. januar 2015 01:09 Les mer …
 


Side 1 av 31