Birkelisidene

...Birkelis gode sider

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Birkelistoff Historie Slektshistorie

Slektshistorie

E-post Skriv ut PDF

Johanna og LarsKarl Stensø og Hermann Mentzoni har lagt ned et formidabelt arbeide i å samle informasjon og lage en slektshistore om Johanna Margrethe og Lars Christian Jonsen Birkelid og deres etterslekt. Jeg har fått tillatelse av Hermann til å legge ut en avkortet versjon av denne på Birkelisidene.

ForsideAvkortet vil si at det er listet opp personer ned til 4. ledd etter Johanna og Lars, altså ned til deres barnebarn. Det er omtrent i tråd med praksisen med å kun legge ut faksimiler av kirkebøker som er 60 år eller eldre. I vårt tilfelle, med 4. ledd, kan det tenkes at personer yngre enn 60 år listes opp, men siden det kun er navnet som oppgis skulle dette være tilstrekkelig konduite.

Hvis noen impliserte mot formodning har innsigelser mot dette, og ikke ønsker sitt navn oppført og offentlig tigjengelig kan jeg la den aktuelle oppføringen så uten navn.

Denne første utgaven er ikke skikkelig gjennomlest for eventuelle innførte feil eller mangler, og bildene som er med i den fulle originalvesjonen er ikke tatt med, men kommer senere.

Kom gjerne med tilbakemeldinger om både innholdet og publiseringen.


Sist oppdatert tirsdag 05. oktober 2010 14:58  
Antall ganger lest: 5185