Birkelisidene

...Birkelis gode sider

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Birkelistoff Larsgården Vår-sommer-høst 2016 - Eggesvikmarsjen

Vår-sommer-høst 2016 - Eggesvikmarsjen

E-post Skriv ut PDF
Artikkelindeks
Vår-sommer-høst 2016
Reise hjemmefra
Å finne grensekors
Elvkjeften, et spiskammers
Sagbruket
Støtting
Eggesvikmarsjen
Veiarbeide
Familiegjenforening
Nytt og bedre Internett
Elgjakta
Flere bilder
Alle sider

Eggesvikmarsjen

Folksomt
I år hadde jeg bestemt meg for å oppleve Eggesvikmarsjen, og kanskje delta med å gå til Eggesvika og tilbake. Jeg hadde vært på Birkeli et par ganger tidligere under denne begivenheten, men aldri gått turen.

Det ble, som yr.no meldte, idealvær for marsjen, sol og litt over 15 grader i høyden, noe som sammen med bred annonsering i anledning 20-års jubileum, borget for rekorddeltagelse. Det ble det også, og Svein Eggesvik anslo at det deltok over 550 mennesker, med stort og smått.

Treff på trappa
Jeg hadde avtalt med mitt søskenbarn, Magnar Andersen, at jeg skulle slutte meg til hans følge og gå sammen med dem til Eggesvika. På bildet til høyre sitter jeg ved siden av ham øverst på trappa. Nedenfor Magnar sitter hans søster, og også mitt søskenbarn, Gerd Haavik, og nederst ved veggen hennes mann Kjell Haavik. Nedenfor meg sitter Åse, og foran henne, Magnars kone, Aud Mari. Foran henne er hennes datter Birgit Marie med sine døtre Nora Kasbara og Sara Marie (mellom mors armer).

Mange tok seg en pause på Berrfjellet, og i Eggesvika vanket det rømmegrøt, men ikke for oss. Det ble slutt på grøten mens vi sto i køen, så vi måtte ta til takke med sodd, med spekemat og kaffe.

BerrfjelletEggesvikaSist oppdatert lørdag 10. juni 2017 08:53  
Antall ganger lest: 4800