Birkelisidene

...Birkelis gode sider

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Birkelistoff Larsgården Vår-sommer-høst 2016 - Reise hjemmefra

Vår-sommer-høst 2016 - Reise hjemmefra

E-post Skriv ut PDF
Artikkelindeks
Vår-sommer-høst 2016
Reise hjemmefra
Å finne grensekors
Elvkjeften, et spiskammers
Sagbruket
Støtting
Eggesvikmarsjen
Veiarbeide
Familiegjenforening
Nytt og bedre Internett
Elgjakta
Flere bilder
Alle sider

Reise hjemmefra 

EpleblomsterDet er ikke lett å reise fra hjemmet når det ser ut som dette, men når jeg har fått med meg hele mai her, og vet at det er en ny vår som venter der nord blir det ikke så vanskelig å velge.

Det er bare noen få år siden jeg gjenoppdaget hvor fin men kort våren er der oppe. Det er ikke lange tiden det går fra snøen ligger på bakken til det er grønnt, både der og på trær. Noen ganger kan det skje på et par uker.

Her på Østlandet, derimot, kan våren vare både en og to måneder, og nå når mai er over er vi i full fart inn i sommeren, og jeg har fått med meg alt det fantastiske som skjer når vinteren er over.

Derfor er dette rette tiden å reise nordover, å oppleve alt dette på nytt samme året. Å finne rette tiden å reise på er lett når men har gode kontakter der oppe, og kanskje bilder fra et webkamera. I år var det sistnevnte dessverre ikke tilgjengelig, men det var flere andre kilder. På Facebook er det to grupper, Rylen og Valnesvatnet, som ofte blir oppdatert med viktig informasjon om området.Sist oppdatert lørdag 10. juni 2017 08:53  
Antall ganger lest: 4800